« Onze diensten

Design system

Een overzichtelijke, centrale plek waar alle branding, kleurgebruik en elementen van een website of applicatie samen komen. 

Consistentie en duidelijkheid

Eén centrale plek voor branding en structuur

Consistency is key, maar hoe kan je het gebruik van alle elementen waar jij als bedrijf binnen je website of applicatie gebruik van maakt goed beheren en overzichtelijk houden?

Een overzichtelijke, centrale plek waar alle branding, kleurgebruik en elementen van een website of applicatie samen komen. .

Een Design System is een interactieve, centrale plek waar iedereen binnen je bedrijf gebruik van kan en wil maken. Met een Design System zorg je voor ultieme consistentie in de dingen die jij de wereld in brengt, zowel intern als extern.

Focus en snelheid

Sneller ontwikkelen

Wanneer alle branding, website of applicatie elementen samen komen op één centrale plek zorg je direct voor een snellere doorontwikkeling van producten en diensten.

Doordat al jouw collega’s toegang hebben tot het Design System, kan je meer en beter focussen op complexere zaken die jouw product of dienst verbeteren. Alles staat klaar om gebruikt te worden, je hoeft enkel nog na te denken over de structuur.

De volgende stap

Wat vaak gedaan wordt is het maken van een koppeling met het ontwikkelteam, waardoor je ook code-technische zaken toevoegt zoals:

  • Opbouw van code
  • Paddings, margins, typografie
  • Classes en het gebruik hiervan

Door ook deze zaken toe te voegen geef je jouw ontwikkelteam én de mensen die met de software of website gaan werken duidelijkheid in technisch gebruik, waardoor je ook weer consistentie waarborgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor meer informatie over de design systems van Offbeacon